top of page

STAALMEESTERS GROUP

Staalmeesters Group is een familiebedrijf met 40 jaren ervaring welke zich ontwikkeld heeft tot een expert in diverse facetten van de bouw. Van toelevering van staalproducten tot het leveren van complete Turn-Key Projecten, met verschillende bedrijven in Nederland, Duitsland en Slowakije.

Staalmeesters Group is een innovatief bedrijf welke; ontwerpt, produceert en realiseert voor de nationale en internationale markt. 

YOU GET WHAT YOU SEE

 

Het is onze missie om duurzame producten op te leveren van de hoogste kwaliteit. Hiervoor geloven wij in de kracht van 3D visualisatie. Onze nauwkeurige ontwerpen laten niets aan de verbeelding over. De klant krijgt precies datgene wat we ze laten zien. Hiervoor werken wij uitsluitend digitaal in een BIM-omgeving

Het bouwen volgens een BIM-model betekend dat wij het project eerst virtueel bouwen en hierdoor fouten kunnen opsporen voordat het project daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Dit zorgt voor eenduidige communicatie, voorkomt uitloop van planning en faalkosten in de uitvoering. Veiligheid staat bij ons voorop en wij investeren voortdurend in de relatie met onze klant.

 

Projecten in de marktsegmenten;

- Utiliteitsbouw                        - Industrie & petrochemie
- Offshore & Ship building      - Amusement & Leisure


Laten zien welke kwaliteiten wij in huis hebben!

We blijven groeien en daarmee bieden we kansen aan technische talenten!


Wil jij bijdragen aan onze organisatie waar we werken met een professionele aanpak en een sterk praktische inslag?

WIJ HEBBEN RUIMTE VOOR EEN AMBITIEUZE:

bottom of page